Weetjes

Rijbewijskeuringen bij RijbewijskeuringsArts.nl

Algemene informatie en weetjes bij RijbewijskeuringsArts.nl

Nieuw en Uniek in Nederland
RijbewijskeuringsArts.nl introduceert “Drive Through” Rijbewijskeuring in Houten

NIEUW!!! keuringslocatie Houten!

 • Bij RijbewijskeuringsArts.nl kunt U 365 dagen, het hele jaar door zowel overdag als in de avond worden gekeurd (ook op zaterdag en zondag in HOUTEN)

  Voor vrachtwagen, Taxi en Touringcarchauffeurs! Keuringen in HOUTEN circa 10 tot 15 min van de A27, A2 en A12. De Ruime parkeergelegenheid pal naast de keuringslocatie (Meidoornkade 19,3992 AG) voor de vrachtwagens en Touringcars, biedt u de mogelijkheid om onderweg naar uw bestemming gekeurd te worden.

  Bij RijbewijskeuringsArts.nl kunt u snel terecht (bijna) langs de snelweg !

   

Extra administratieve kosten van € 30,00 komen er bij :

 1. Als de keurling de Eigenverklaring “vergeten“ is, om die mee te nemen naar de keuring
 2. Als bij een positieve Glucose test in de urine, de laboratorium uitslag van de huisarts afgewacht en administratief afgehandeld moet worden.
 3. Als de oogmetingswaarden door de opticien of de oogarts afgewacht en administratief afgehandeld moet worden
 4. Als de sterkte van de contactlenzen achteraf door de keurling opgestuurd wordt naar de keuringsarts en administratief afgehandeld moet worden
 5. Als de meting van bloeddruk door de huisarts afgewacht en administratief afgehandeld moet worden
 6. Als de MDRD waarde bij huisarts (bij nierfunctiestoornissen) opgevraagd moet worden en administratief afgehandeld moet worden
 7. Als de gele sticker medicatie (naam en dosering) opgevraagd moet worden en administratief afgehandeld moet worden
 8. Als tijdens de keuring verkeerde/onjuiste informatie aan de keuringsarts wordt verschaft door de keurling en de keuringsarts daarom teruggefloten wordt door het CBR “maar bij ons bekend met …………….ziekte?”
 9. Als de Gold classificatie bij COPD opgevraagd moet worden en administratief afgehandeld moet worden
 10. Als de keuringsarts de ernst van een bepaalde ziekte/aandoening voor het CBR moet toelichten als een aanvullende informatie op het Geneeskundig verslag

Bankrekening: NL22 RABO 01 58 45 74 04 
t.n.v. R.M.F. Sadiek
RijbewijskeuringsArts

 

Rijbewijskeuringen bij RijbewijskeuringsArts.nl

Tip voor een gratis rijbewijskeuring. Betaal nooit vooraf aan de rijbewijskeuring. Betaal pas op het einde van de rijbewijskeuringen tot dat je tot de ontdekking komt dat je bij de keuringsarts niet kunt pinnen. In dat geval heb je te maken met een zwart werker. Dwingt hij of zij u tot betaling, geef hun praktijken door aan de belastingdienst. Dit soort artsen adverteren met "gepast en contant betalen". "je kunt niet pinnen ". Ook artsen die contant geld vragen voor een zogenaamde "goede doel", niet betalen zonder een pinapparaat .  

Rijbewijskeuringen bij RijbewijskeuringsArts.nl